Decemberactie 2021 - Borrelbox

In de tijd tussen ons laatste DinerConcert en vandaag is er veel gebeurd. Voor ons, maar zeker ook voor jullie. Omdat het voor iedereen persoonlijk en zakelijk zo anders kan zijn kunnen we u geen vraag 'op maat' stellen. Dat willen we bij voorbaat alvast zeggen, we begrijpen het zeker wanneer het budget geen Convocare-gift toestaat.
 
Toch willen we een actie onder uw aandacht brengen. Omdat een DinerConcert er nog steeds niet in zit, hebben we iets anders voor u:
een Kerst-Borrelbox; voor een knusse borrel met z'n tweeën, quality time op de bank voor u of uw medewerkers. Geef de box als kerstpakket of geniet met het hele team van de hartige (en eventueel ook zoete) lekkernijen tijdens een gezellige bedrijfsborrel.
 
Uiteraard steunt u hiermee het orkest, dat is ook onze opzet. Zie het als een gecombineerde vorm van sponsoring. We hebben in de afgelopen anderhalf jaar geen concerten kunnen geven en daardoor lopen we inkomsten mis.

De boxen zijn beschikbaar in de onderstaande varianten, en worden geleverd op donderdag 16 december of vrijdag 17 december 2021:

 

Hartige box - €39

- Twee verschillende wraps

- Stokbrood met kruidenboter

- Diverse kaas, worst en snackgroenten

- Hapjes met geitenkaas, gerookte zalm en gamba's

- Spareribs

- Knabbelnootjes

 

Zoet & hartig box - €49

- Apple-crumble gebak

- Gevulde speculaas

- Mini saucijzenbroodjes

- Verse december thee

- Diverse kaas, worst en snackgroenten

- Hapjes met geitenkaas, gerookte zalm en gamba's

- Spareribs

- Twee verschillende wraps

 

 

De borrelboxen worden aangeboden in samenwerking met Gasterij Schoudee uit Wemeldinge, en zijn te bestellen t/m zaterdag 11 december 2021.

Borrelbox

€ 39,00