Even voorstellen...

Heee,

Ik zal me even voorstellen; mijn naam is Chanèl Zandee en ik ben violiste in het mega leuke en gezellige orkest Convocare. 10 jaar terug ben ik begonnen met vioolles. 5 jaar lang heb ik samen met een vriendin les gehad, toen die vriendin er mee stopte ben ik op Convocare gegaan om toch nog samen muziek te kunnen maken. Het samen muziek maken en repeteren voor concerten is erg leuk om te doen, we spelen uit een mooi samen gesteld repertoire met allemaal verschillende muziekstukken. Word jij ook enthousiast van samen muziek maken en repeteren? Kom dan gezellig een keer langs om te kijken of Convocare iets voor jou is. 

Welkom en wie weet tot snel!

Chanèl Zandee 


Heyhey, mijn naam is Carola Wagenaar. Ik ben 19 jaar. Sinds mijn 9e speel ik viool. Ongeveer 6 jaar geleden ben ik bij convocare gegaan als violist. Dit was de beste keuze die ik had kunnen maken! Elke week kijk ik weer uit naar de repetitie met het orkest. Samen muziek maken is ontzettend fijn. Ook in de pauzes is het altijd erg gezellig om weer even bij te kletsen.

Kort samengevat: elke week weer een feestje! Ben jij nou enthousiast geworden? Kom dan gezellig meespelen in het orkest! Groetjes en wie weet tot snel!

Carola Wagenaar


Hoi hoi! Ik ben Xander, de trompettist van dit orkest. Ik ben 15 jaar en daarmee het op een na jongste lid van Convocare. Zo'n 2 jaar geleden ben ik, op advies van mijn leraar, bij Convocare gegaan. Dat was echt een schot in de roos. Het spelen van de stukken is natuurlijk superleuk en tijdens de pauzes is het ook nog erg gezellig om even bij te kletsen. Dus, als jij houdt van muziek en zin hebt gezelligheid komt dan bij ons orkest!!

Xander Baaijens


Wij zijn (schoon) zusjes van elkaar en zijn al lange tijd lid van Convocare. Willemijn en Marina spelen de viool en Arianne de Cello. Wij zien het als een uitje om samen muziek te maken met het orkest. We genieten van het spelen, de gezelligheid en van de prachtige muziek (meestal prachtig na een  aantal weken oefenen;). Alle drie zijn wij verpleegkundigen. Het is fijn om na een drukke werkdag je werk los te laten en te ontspannen door muziek te maken. We raden het iedereen aan om ook een keer mee te komen spelen.

Willemijn, Marina en Arianne


Mijn naam is Esther en ik speel cello in het orkest Convocare. Na wat jaren celloles ging ik een keer met mijn zus mee naar Convocare, en ik vond het geweldig om samen met al die verschillende instrumenten mooie muziek te kunnen maken. Ik geniet er enorm van om cello te kunnen spelen, zeker het samenspelen vind ik nog steeds prachtig. Iedereen die een muziekinstrument speelt zou ik aanraden om eens een keer mee te komen kijken op ons orkest. Wie weet tot snel!

Esther den Hollander


Mijn naam is Nel Bijnagte, sinds oktober 2020 voorzitter van Convocare. Een orkest dat is opgericht om in Zeeland te voorzien in een behoefte aan een reformatorisch orkest. Samen muziek maken tot eer van God! Een heerlijke opdracht in alle tijden!

Convocare is muzikale ontspanning door inspanning. Een goede tegenhanger voor mijn werk en studie. Van muziek krijgt iedereen positieve energie. Iedereen heeft zijn eigen muzieksmaak en door verschillende soort muziekstijlen te spelen is Convocare een toegankelijk orkest om naar te luisteren. Daarom is de inzet ook breed: van eigen concerten en begeleiden van koren tot zelfs het uitvoeren tijdens netwerkbijeenkomsten.

Nel Bijnagte


Hoi! Ik ben Debora en speel sinds mijn 7e viool. Ik had Convocare als kind wel eens gehoord, en wist dat ik daar ooit in mee wilde spelen. Zodra ik mijn rijbewijs had kon je me bijna iedere woensdagavond in Kapelle vinden. Het is ontzettend gaaf om met elkaar zo'n mooi geluid te maken! Daarnaast is het ook nog eens super gezellig met elkaar. Ook al heb ik soms een lange werkdag gehad, het maken van muziek geeft me energie en is heel ontspannend. Speel je ook een instrument? Kom mee spelen en ervaar het zelf!

 Debora de Pater - den Hollander


Concerten, daar oefen je voor. Maar de repetities zijn de momenten waar je vaak energie van krijgt. Geconcentreerd samen de mooie, inhoudsvolle stukken instuderen en ondertussen altijd wel een gezellig moment waarop je kan lachen om wat er fout gaat. Want daarom studeer je toch? Al meer dan 15 jaar met veel plezier lid van dit enthousiaste, jonge orkest!

Leonie Bergacker – Boone


Hoi! Ik ben Esther, 18 jaar en ik speel nu al negen jaar klarinet waarvan zo’n 6 jaar bij Convocare. Ik vind het erg leuk om samen met anderen muziek te maken, dat is ook de reden dat ik bij Convocare speel. Ik geniet daar altijd erg van, net als van de onderlinge gezelligheid. Ook vind ik het gaaf om te zien dat we een stuk tijdens een concert goed kunnen uitvoeren, als we daar een tijd voor geoefend hebben.

Esther Kleinjan